3 Kasım 2009 Salı

Kumbaracı 50 Açıldı!

Kumbaracı 50, dün yaptığı açılışla, ünlü ünsüz birçok sanatseverle yeni sezona ve hayata merhaba, dedi. Altıdan Sonra Tiyatro ekbinin yeni evleri, birçok sahne, performans sanatının da alternatif mekanı olacak. Kumbaracı 50 ekibinden biri arkadaşım olduğu için, bu hazırlanma süreçlerini, yıllar sonunda hem çalışabilecekleri hem de oyunlarını sergileyebilecekleri bir yer bulabilmenin heyecanını çok iyi biliyorum. Kısa zamanda da minik bir röportaj ile bu süreci onlardan detaylıca öğreniriz.

Kumbaracı 50, açılış yapmadan ilk sesini “Duvarda Çivin Olsun!” sloganıyla devam eden “Kumbaracı50 Destek Projesi” kapsamında, Kasım ayı “destek ayı” olarak belirlendi ve konuk toplulukların desteği ve katılımıyla özel bir program hazırlandı. Bu oluşuma destek vermek isteyenler lütfen buradan.

Altıdan Sonra Tiyatro’dan Yiğit Sertdemir’in konuşmasıyla başlayan açılış, destekçilerin kendi çivilerini duvara çakmalarıyla devam etti. İlk destekçi olan Tomris İncer, hareketi ilk başlatan oldu.

Kasım Ayı programı Altıdan Sonra Tiyatro'nun oyunları ile başlıyor.



Tüm oyunlar 20.30'da başlıyor ve biletleri Biletix'ten alınabiliyor. Kumbaracı 50'ye en azından bir göz atmanızı tavsiye ederim.

0 comments:

  © Blogger template 'Minimalist E' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP